maandag 20 oktober 2014

Jeugd heeft de toekomst

Dat blijkt ook bij ons want onze twee jongste spelers Michel Westhoff en Karin Pruijssers hebben door hun overwinningen op respectievelijk Kees van Es en Han van Doornen een stevig gaatje geslagen op de ranglijst.

Hans Hertgers speelde een mooie partij tegen Bert Ekkelboom die hij met een niet te stoppen aanval op de koningsvleugel in het stof deed bijten. Hans houdt door deze overwinning nog enigszins aansluiting met de koplopers.

Rik Blessinga maakte korte metten met Maarten ter Bals die, ik dacht na zet 16 al opgaf, dat was wel erg snel want hij had nog wel wat zetten kunnen doen maar Rik stond duidelijk beter.

Ik moest tegen Karel Finke die door zijn vurige manier van spelen de zaak stevig in de fik kan zetten, dat deed hij ook tegen mij en zodat mijn kaarsje snel doofde en Karel weer een overwinning kon noteren.

Leo Oostendorp is herstellende van een zware hartoperatie en voelde zich sterk genoeg om even binnen te lopen, we hopen dat zijn herstel doorzet en dat Leo weer snel bij ons aan kan schuiven.

Ap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten