maandag 8 februari 2016

Veel remises

Veel remises maar de nummers één en twee niet, die wonnen beide hun partij, Hans Hertgers was Leo Oostendorp de baas en Bert Ekkelboom maakte korte metten met Simon Zwart. Karin won van Han van Doornen en nestelt zich keurig op plaats drie. Een partij met wisselende kansen werd gespeeld door Harry Tigchelaar en Rik Blessinga, terwijl de heren nog tijd zat hadden speelden ze af en toe in een rap tempo. Rik ziet Harry een beetje als een voorbeeld hoe je hoort te schaken maar deze keer ging Harry kopje onder en daar was Rik terecht heel blij mee.

Door het verlies van Leo Oostendorp zou Peter Grasman weer wat op hem in kunnen lopen maar dan moest hij wel even van Theo Meulmeester winnen, dat had gekund maar het werd remise.

Deze keer waren het eens niet de bovenste van de ranglijst die het langste bezig waren maar speelden Jan Pakkert en Jan Kranenbarg een lange partij. Jan Pakkert had een kwaliteit voorsprong maar kon niet echt doordrukken zodat het uiteindelijk remise werd, konden beide heren wel mee leven.  

 

Ap Ketting. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten