maandag 17 november 2014

Loten kopen

Dat zou ik Simon Zwart aanraden want met zoveel geluk moet je wel in de prijzen vallen. In de partij tegen Hans Hertgers kon Hans in twee zetten mat geven maar hij deed het niet en verloor de partij en de koppositie.

Ook Michel Westhoff zou best een straatje loten kunnen kopen want in zijn partij tegen Rik Blessinga stond Rik er prima voor maar gaf een stuk, en de partij weg, waardoor Michel weer op de eerste plaats staat.

In de B-groep blijft Aart Bronk de koploper, hij speelde een knappe remise tegen Bert Ekkelboom. Maarten ter Bals en en Cor Langedijk staan 2 en 3 in de B-groep. Allebei wonnen ze hun partij: Maarten won van Peter Aartsen die weer eens een stuk weggaf en Cor wist te winnen tegen Dick van der Linde.

In de C-groep is Henk Noort de koploper, hoe hij het voor mekaar kreeg weet ik niet, maar hij won van Karel Finke. Karel was lange tijd de leider van deze groep maar zakt door dit verlies naar plaats drie. Cees Pieterse speelde remise tegen Martien Birkenhäger en dat was genoeg om de tweede plaats te pakken.

Ap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten