maandag 20 april 2015

Vroeg thuis

Als iedereen de volle tijd gebruikt dan zijn om 5 uur alle partijen uit. Misschien kwam het door het mooie weer, maar om kwart over vier waren alle partijen uit en kon ik zeer vroeg richting huis.

Ik denk dat in de resterende ronden die we spelen op 4, 11 en 18 mei er niet veel zal veranderen in de top drie. Karin Pruijssers, Hans Hertgers en Harry Tigchelaar hebben een flinke voorsprong en die zullen ze denk ik niet uit handen geven.

Niet dat ze alles met twee vingers in de neus winnen, ze moeten er echt wel wat voor doen, want het krachtverschil is niet zo enorm groot. Karin bijv. speelde tegen Dick van de Linde en oké ze heeft wel gewonnen maar het was zeker geen makkie, volgens de omstanders was zelfs remise mogelijk geweest.

Ook in de B-groep verandert er niet veel maar daar liggen de punten dicht bij elkaar en kunnen er in de resterende partijen nog wel verschuivingen plaatsvinden.

In de C-groep leed Cees Pieterse een gevoelige nederlaag tegen Kobus Schoolderman, maar hij had een flinke voorsprong en blijft ondanks het verlies keurig op de eerste plaats staan.

Ap

Geen opmerkingen:

Een reactie posten