maandag 4 mei 2015

Wie van de drie

Wie van de drie zal de hoofdprijs winnen, is het Karin die van Simon Zwart wist te winnen. Of wordt  het Hans Hertgers, of heeft die zijn kansen vergooid doordat hij tegen een grandioos spelende Rik Blessinga niet verder kwam dan remise. Of gaat Harry Tigchelaar nog voor verrassingen zorgen na zijn zeer moeilijk behaalde overwinning op Dick van der Linde?

En de B-groep dan, wie zijn daar de kanshebbers, gaat Peter Aartsen de hoofdprijs winnen of zal het toch Aart Bronk of Cor Langedijk worden? Zullen Maarten ter Bals, Martien Birkenhâger, Theo Meulmeester of Dick van der Linde nog een rol van betekenis spelen.

In de C-groep zijn de kanshebbers dichter bij elkaar gekomen: Cees Pieterse verloor, en Henk Noort en Hans van Os wonnen hun partij zodat het daar nog spannend wordt in de laatste twee ronden. Ja, u leest het goed. Er zijn nog maar twee ronden te gaan want na de Pinksteren gaan we stoppen en vakantie houden tot 7 september. Wilt u toch nog graag even doorschaken, dan kunt u gratis meedoen aan de zomercompetitie van Schaakstad Apeldoorn. Die gaat aanstaande woensdag 13 mei van start in Denksportcentrum Noord aan de Sleutelbloemstraat 22.

Ap

Geen opmerkingen:

Een reactie posten