maandag 18 mei 2015

Het zit er op

Het seizoen 2014/2015 zit er op en dan weten we dus ook wie er in de prijzen zijn gevallen: in de A-groep dus clubkampioen, eigenlijk clubkampioene, Karin Pruijssers, plaats 2: Hans Hertgers en plaats 3: Harry Tigchelaar. Niet zo'n enorme verrassing want deze drie stonden al geruime tijd op de bovenste plaatsen.

Dan de B-groep 1: Peter Aartsen, 2: Maarten ter Bals, 3: Cor Langedijk. Hier was het wat spannender want er waren tot het eind verschillende kanshebbers.

In de C-groep ziet het er zo uit: 1: Henk Noort, 2: Cees Pieterse, 3: Karel Finke. Ook in deze groep was het heel spannend door een geweldige overwinning van Karel Finke op Theo Meulmeester. In de laatste ronde wist Karel zich nog net bij de prijswinnaars te scharen.

Ik ga me nu bezighouden met het indelen van de groepen voor het seizoen 2015/2016. Eén ding is zeker, de prijswinnaars in de B en C groep spelen dan een groep hoger. Jammer is het dat Aart Bronk stopt met het schaken bij ons, het goede nieuws is dat er volgend seizoen een nieuwe speler bij komt. Het is Peter Grasman, voor velen geen onbekende.

Ik wens jullie een heel fijne vakantie en hopelijk tot ziens op 7 september. Het is trouwens nog wel mogelijk om op de maandagmiddag een potje vrij te schaken in 't Vogelnest. Voor 1 euro krijg je er dan ook een nog een aantal koppen koffie of thee bij.

Ap

Geen opmerkingen:

Een reactie posten