maandag 14 september 2015

Knallende start

Felle regenbuien en onweer: we troffen het niet met het bij de start van de competitie. Karin won mede omdat Hans Hertgers een stuk weggaf maar in de vele varianten die na die tijd nog op het bord uitgeprobeerd werden, kwam ze er ook telkens beter uit. Dus terecht meteen weer op plaats één.
Harry Tichelaar speelde een puike partij tegen Michel Westhoff en wist te winnen. Vervelend voor Harry was dat iemand in plaats van zijn eigen jas die van hem meegenomen had. Gelukkig had ik nog een jas voor hem maar willen jullie toch even kijken of er geen vreemde jas bij je aan de kapstok hangt.
Waren er in deze ronde al verrassende uitslagen? Best wel, want dat Han van Doornen wist van Maaren Arts te winnen en dat is geen kattedrek. Ook Simon Zwart was goed op dreef want van Bert Ekkelboom winnen doe je ook zo maar even niet. En Kees van der Wielen die Martien Birkenhäger te slim af is, dat is ook niet mis. An Tramper had minimaal voordeel in het eindspel maar ze maakte het keurig uit en bezorgde Bas de Roos een nederlaag met haar goede spel.
Gelukkig was ook Jan Pakkert weer van de partij. Hij moet nog wel even wennen want Han Braber was hem te slim af.

Ap

Geen opmerkingen:

Een reactie posten