maandag 26 oktober 2015

Positie verstevigen

De nummers één en twee verstevigden hun positie, Simon Zwart won van Dick van der Linde en Bert Ekkelboom won vrij makkelijk van Michel Westhoff.
Hij was even weggezakt uit de top, maar na zijn overwinning op Han van Doornen is Harry Tigchelaar van plaats acht omhoog geschoten naar plaats drie.
Hans Hertgers heeft de weg omhoog nog niet echt gevonden; Peter Aartsen maakte het hem zo moeilijk dat hij niet verder kwam dan remise.
Ze was de hele middag ontzettend vrolijk, ik heb het over Karin Pruijssers die al snel van Maarten Arts wist te winnen, nou ja, laten we eerlijk zijn, dat is natuurlijk ook wel een reden om vrolijk te zijn.
Theo Meulmeester is een geweldige schaker maar die verrekte tijd is voor hem een crime, ook tegen Rik Blessinga gebruikte hij veel tijd. Dat leverde een betere stand op maar ja, dan moet je het wel afmaken en daar was helaas geen tijd meer voor.
We werden door Chiel Crielaard getrakteerd op heerlijke cake vanwege zijn 60-jarig huwelijksfeest, Chiel en Annie van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal.

Ap

Geen opmerkingen:

Een reactie posten