maandag 30 november 2015

Beetje saai

Beetje saai wordt het wel dat de drie koplopers steeds blijven winnen, hoog tijd dat daar eens tegen opgetreden wordt. Volgende week staan er weer spannende partijen op de rol dus we zullen zien of de heren Zwart, Tigchelaar en Ekkelboom dan misschien eens een nederlaag zullen lijden.

In de B-groep staan de drie koplopers Peter Grasman, Leo Oostendorp en Theo Meulmeester precies onder elkaar dus qua punten kort bij elkaar en ook daar zou wel eens iets kunnen gebeuren.

Bij de C-groep staat Kobus Schoolderman nog bovenaan, maar het gaat niet zo geweldig met Kobus. Ik hoop dat hij de volgende ronde weer aanwezig kan zijn. Gijs Vos staat op twee maar die telt eigenlijk niet, want als je aan het eind van de competitie minder dan de helft van de partijen gespeeld hebt, kun je geen prijs winnen. En ik zie Gijs dat aantal nog niet halen.

En dan komt er nu een ernstige waarschuwing als je tegen Henk Noort speelt. Doe dat dan met de klok, zo niet neem dan brood en een pyjama mee want een partij kan dan wel even duren.

Het jaar loopt alweer naar het eind. Op 14 december spelen we voor de laatste keer en dat wordt natuurlijk een toernooi met voor iedereen een prijsje. We gaan dan weer verder op maandag 4 januari 2016.

Ap Ketting

Geen opmerkingen:

Een reactie posten