maandag 18 januari 2016

Nog net

Na zijn nederlaag tegen Michel Westhoff werd er geopperd dat Simon Zwart zijn eerste plaats wel eens kwijt zou zijn, dat gebeurde net niet maar het scheelt niet veel.

Harry Tichelaar zakt wel een plekje namelijk van 2 naar 3, dat komt door zijn nederlaag tegen Karin Pruijssers. Volgens Harry maakte hij op zet 7 al de fout die hem later noodlottig werd.

Leo Oostendorp speelde remise tegen Bert Ekkelboom dat was genoeg om de zich op de eerste plaats in de B-Groep te handhaven sterker nog hij loopt uit op de nummer twee Peter Grasman want die verloor van Hans Hertgers. Peter moet wel oppassen om zijn tweede plaats niet kwijt te raken aan Theo Meulmeester want die heeft na de remise partij tegen Rik Blessinga nog maar 0.3 punt achterstand.

In de C-groep heeft Hans van Os een gaatje geslagen met de concurrentie omdat hij op knappe wijze van Dirk Langedijk wist te winnen.

Chiel Crielaart vindt dat hij niet goed schaakt maar dat het wel steeds iets beter gaat dat blijkt ook wel want hij wist in een moeizame partij van Jan Pakkert te winnen.

 

Ap Ketting

Geen opmerkingen:

Een reactie posten