maandag 26 april 2021

Uitstekende wedstrijd van Johan Krebs

Johan Krebs speelde de beste wedstrijd tot nu toe. Tegen Arnout Groen hield hij het formidabel lang vol. Arnout stond weliswaar veel beter, maar moest toch heel veel tijd gebruiken om Johan definitief om de knieën te krijgen. Leuk voor Johan en wellicht een opsteker om door te gaan!
Michel Westhoff en Peter Aartsen speelden een vreemde partij waarbij de stukken elkaar om de oren vlogen. Toen uiteindelijk de mistdampen waren opgetrokken kwam Peter zegevierend over de eindstreep.
Het leek wel een snelheidswedstrijd.
 Kees Pieterse liet zich geen tweede keer door Berry Bonestroo verrassen. Kees kwam direct agressief uit de startblokken en dreef Berry vrij snel in de verdediging. In een combinatie van dame en paard op de koning van Berry kwam de genadestoot. Die wachtte Berry niet af en gaf op.
 Peter Grasman liet er ook geen twijfel over bestaan tegen André Langeslag wie er "in charge "was. Peter veroverde al vrij snel een paard en daarna was het een kwestie van de tegenstander langzaam maar zeker opeten. Dit gebeurde via een echte schaakmat.
De laatste wedstrijd wordt aanstaande woensdagmorgen gespeeld. Theo van der Bijl tegen Bert Ekkelboom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten