maandag 16 februari 2015

Weing verandering

Weinig verandering aan de top van de ranglijst. Hans Hertgers was terug van weg en ziek geweest en won van Simon Zwart, volgens Simon was het hem van harte gegund maar of dat helemaal waar was durf ik te betwijfelen. Hans doet door deze overwinning weer volop mee in de race om het kampioenschap, maar koploper is hij nog niet, want ook Karin won haar partij. Ze speelde tegen Cor Langedijk en Cor deed het best wel goed maar winst of zelfs remise zat er niet in.

Dat remise partijen ook mooi kunnen zijn bleek uit de partij tussen Leo Oostendorp en Kees van de Wielen, Leo zette met nog weinig tijd op de klok de aanval in, Kees wist die aanval keurig af te slaan en had eigenlijk de winst in handen, maar hij speelde iets te omslachtig zodat Leo alles weer kon verdedigen. Het werd remise en daar konden beide heren prima mee leven.

Theo Meulmeester speelde voor de derde keer bij ons, de vorige partijen wist hij te winnen maar Maarten ter Bals vond het hoog tijd om daar iets aan te doen. Dat lukte ten dele want het werd remise.

Onderin wist Kobus te winnen van onze nieuwe Turkse speler, zodat ik maar heb besloten om van het vraagteken voor de naam van Mustafa Lucin een C te plaatsen.

Ap

Geen opmerkingen:

Een reactie posten