maandag 2 februari 2015

Griep golf

Het was duidelijk de griep heeft ook toegeslagen bij onze schakers want er waren veel afzeggingen. Het was zelfs zo erg dat Bert Ekkelboom, die redelijk gezond aan zijn partij tegen Leo Oostendorp begon, het op het laatst erg te pakken kreeg, een stuk weggaf, en de partij opgaf.

Rik Blessinga hoorde dat hij tegen Peter Aartsen moest en meldde: "Dat wordt dan een vlot potje". Hij kreeg gelijk want Peter kon door een slim schaakje de dame van Rik inpikken en uit was de partij.

Han van Doornen kwam laat op gang in zijn partij tegen Michel Westhoff en deed een paar heel leuke dingen, maar ook zag Michel het één en ander over het hoofd, hij wist de partij toch te winnen.

Kees van der Wielen speelde tegen Maarten ter Bals hij kwam flink wat materiaal voor te staan en ondanks dat Maarten nog van alles probeerde ging hij toch ten onder.

Theo Meulmeester heeft nu drie partijen gespeeld en ze alle drie gewonnen, deze keer was het Dirk Langedijk die verloor. Een man om in de gaten te houden, die Theo.

Henk Noort blijft vriend en vijand verbazen door alsmaar te winnen deze keer was Aart Bronk de klos en heeft Henk een enorm gat geslagen op de andere schakers in de C-groep.

Ap

Geen opmerkingen:

Een reactie posten