maandag 21 maart 2016

Lachen is hem vergaan

Hans Hertgers kan alleen nog lachen als een boer met kiespijn want in een bloedstollende partij waarin hij duidelijk beter stond dan Karin, ging hij ondanks de 10 seconden per zet erbij toch door de klok. Karin komt daardoor weer op plaats één. Verder verandert er bovenin weinig waarbij wel opvalt dat Harry Tigchelaar weer op de weg terug is omdat hij in een schijnbaar remise eindspel keurig van Bert Ekkelboom wist te winnen.

Bij de B-groep blijft Leo Oostendorp ondanks zijn verblijf in Frankrijk nog steeds bovenaan staan. Peter Grasman had hem ruim voorbij gekund: hij hoefde alleen maar even van Cor Langedijk te winnen, maar die vond dat niet zo'n goed plan en zorgde ervoor dat het een vette nul werd voor Peter.

In de C-groep was Hans van Os weer van de partij en wist van Dick van der Linde te winnen waardoor hij weer verder wegloopt van de concurrenten.

Op 4 april schuift er weer een nieuwe schaker bij ons aan, het is Jan Spijkerbosch en we hopen dat hij zich snel thuis zal voelen bij ons.

Ap Ketting

Geen opmerkingen:

Een reactie posten