maandag 30 mei 2016

Eerst even dit

Heel vervelend bericht om te beginnen: de blauwe regenjas van het merk Berghaus van Bert Ekkelboom hing niet meer aan de kapstok. Als iemand van ons hem per ongeluk heeft aangetrokken, wilt u dan Bert even bellen op 055-3665497.

De competitie 2015/2016 zit er op. Kampioene is Karin Pruijssers geworden met best een grote voorsprong, heel knap. Van harte gefeliciteerd Karin! Plaats twee is voor Hans Hertgers en de derde plek is voor Harry Tigchelaar.

In de B-groep is Peter Grasman eerste geworden, op plaats twee Leo Oostendorp en de derde plek is voor Theo Meulmeester.

De C-groep was een beetje problematisch door het opstappen van diverse schakers maar Hans van Os heeft het geweldig gedaan en is daar zeer terecht de winnaar geworden. Op plaats twee staat Chiel Crielaart en op plek drie Dick Langedijk.

Er kan nog steeds op de maandagmiddag een potje geschaakt worden in 't Vogelnest, maar het echte werk begint weer op 5 september. Zal nog een keer het nieuwe afzegnummer noemen, dat is 06-34511211 of per e-mail c.pieterse@gmail.com.

Heel prettig is nog te vermelden dat Chiel Crielaart in september weer aanschuift en dat er ook weer een nieuwe schaker zich heeft gemeld. Het is Jaap Nyssen, voor velen geen onbekende omdat Jaap jarenlang bij Schaakstad Apeldoorn heeft geschaakt.

Rest mij nog u allen te bedanken voor de prettige manier waarop ik meer dan 20 jaar deze geweldige groep schakers heb mogen begeleiden.


Ap Ketting

Geen opmerkingen:

Een reactie posten