maandag 23 mei 2016

Ontknoping nabij

Op 30 mei wordt de laatste ronde van het seizoen 15/16 gespeeld. Dat wil niet zeggen dat u daarna niet meer welkom bent in 't Vogelnest: u kunt gewoon op de maandagmiddag blijven komen voor zomaar een partijtje of misschien organiseert Michel wel een toernooitje.

Voor deze middagen hoeft u niet af te zeggen en betaalt u alleen één euro voor de koffie of de thee. De kast met de schaakspullen is gewoon open, maar wel een vriendelijk verzoek om de spullen daar na afloop weer netjes in terug te zetten.

Op 5 september begint het weer allemaal wat serieuzer en is het de bedoeling om netjes af te zeggen als u niet kunt komen. Dit moet op een ander e-mailadres en telefoonnummer als dat u gewent bent. Ik geef deze gegevens vast zodat u ze kunt noteren: telefoonnummer van Kees Pieterse is 06-34511211 en als u wilt mailen is het: c.pieterse@gmail.com.

Let op: als u voor 30 mei af wilt bellen moet dat nog gewoon op het bekende nummer en e-mailadres. Deze gegevens zijn na 30 mei ook te vinden op het internet.

Rest mij nog om jullie allemaal en geweldige vakantie te wensen.

Ap Ketting

Geen opmerkingen:

Een reactie posten