maandag 24 oktober 2016

Enige nieuwe spelers in de top 10

Ap Ketting was goed op dreef deze middag. In een aanvallende partij zorgde hij voor een verrassing door korte metten te maken met Simon Zwart. Simon had geen verdediging tegen de aanvalsgolven die op hem afkwamen. Een mooie zege van Ap.
Theo Meulmeester blijft verrassen. Nu weer speelde hij tegen Michel Westhof een gedegen partij, waarbij in punten uitgedrukt Theo één punt meer op het bord had. Uiteindelijk werd tot remise besloten, waarmee beide spelers vrede hadden.
Harry Tigchelaar had een off-day. Hij gaf zo maar drie pionnen weg tegen Peter Grasman. Die zei dankjewel en maakte vervolgens volledig gebruik van het vroege Sinterklaascadeau. Met andere woorden: winst. En Peter staat inmiddels op de derde plek.
Kees van der Wielen en Peter Aartsen wonnen allebei hun partij. Kees staat inmiddels 6e, wat een prima prestatie is. Peter is weer aardig aan het klimmen op de ranglijst en is de top tien binnengeslopen. 
Bert Ekkelboom stond lange tijd in het voordeel tegen Cor Langedijk en had eindelijk moeten winnen. Een fout bracht Cor echter langszij en de remise was geboren.
Dick van der Linde wist op knappe wijze te winnen van Rik Blessinga. Bas de Roos en Hans van Os deelden broederlijk het punt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten