maandag 19 januari 2015

Parkeren

Zoals ik al verteld heb verandert er vanaf februari het parkeren bij 't Vogelnest. Dit komt omdat er inmiddels is begonnen met het slopen van de huizen. Het beste is het om te parkeren in de Valkenweg zo dicht mogelijk bij huisnummer 2. Vervolgens wandelt u het pad in naast nummer 2, na 20 meter komt u bij de zijkant van 't Vogelnest. Sla linksaf en wandel langs de ramen van onze zaal, sla aan het eind van het gebouw rechtsaf en u bent bij de ingang. Ook als u met de fiets komt is het slim om deze route te kiezen. De gemeente zou ook nog bordjes plaatsen en als het goed is krijgt u ook nog een plattegrondje dus het mag allemaal niet voor problemen zorgen.

Dan nog even over het schaken, Hans Hertgers versterkt zijn positie en begint zelfs een beetje uit te lopen. Harry Tigcelaar zakt een plaatsje en Michel Westhoff stijgt een plaatsje.

In de B-groep is Maarten ter Bals nog steeds de koploper maar het verschil ten opzichte van Cor Langedijk is heel klein.

Henk Noort heeft in de C-groep een gaatje geslagen met zijn achtervolgers maar Cees Pieterse, Karel Finke Dirk Langedijk zullen er alles aan doen om hem in te halen.

Ap

Geen opmerkingen:

Een reactie posten