maandag 26 januari 2015

Mat in 1

Hans Hertgers blijft winnen want in de partij tegen Michel Westhoff had hij ook weer de beste papieren en kon hij zelfs mat in 1 geven. Dat zag hij dan even niet maar in het vervolg van de partij wist hij de winst toch te pakken.

Karin speelde tegen Peter Aartsen en dat deden ze in het rookhok, ondanks dat het blauw werd van de rook zag ze nog best goede zetten en won de partij. Harry Tichelaar was jarig hij is maar liefst 88 geworden hij trakteerde op stroopwafels. Hij moest aantreden tegen Leo Oostendorp en die was niet van plan om iets cadeau te geven. Toch moest Leo mede door tijdnood zijn meerdere erkennen in Harry.

Vorige week schreef ik dat Maarten ter Bals de koploper was in de B-groep. Dat was een foutje, want het was Peter Aartsen die de leider was in de B-groep en ondanks dat Peter nu verloor van Karin, blijft hij de leider in deze groep.

Kees van der Wielen won knap van Henk Noort en neemt nu plaats 2 in bij de B-groep, Henk blijft ondanks zijn verlies op plaats 1 staan in de C-groep.

In de keuken werd door anderen vrij luid gepraat ik wilde net gaan vragen of het wat zachter kon maar Rik Blessinga stevende er al heen om er iets van te zeggen. Goed gedaan Rik, het was daarna meteen muisstil.

Ap

Geen opmerkingen:

Een reactie posten