maandag 23 maart 2015

Ondanks

Ondanks dat Karin niet verder kwam dan remise tegen Bert Ekkelboom behoud ze toch de koppositie. Die was ze wel kwijtgeraakt als Hans Hertgers had gewonnen maar dat lukte Hans, die tegen ondergetekende speelde net niet, wel wist hij mijn stelling enorm onder druk te zetten maar het werd uiteindelijk remise door herhaling van zetten.

In de B-groep speelden Aard Bronk en Maarten ter Bals tegen elkaar zij waren de nummer 1 en 2 in deze groep, dus de winnaar zou goede zaken doen, maar er kwam geen winnaar het werd remise. De andere kanshebber in de B-groep Peter Aartsen wist zijn partij tegen Bas de Roos wel te winnen en staat nu op plaats 2 in deze groep.

Cees met een C en Kees met een K speelden tegen elkaar, ik heb het dan natuurlijk over Cees Pieterse en Kees van der Wielen, die van Pieterse wist te winnen en heeft door deze prachtige overwinning een stevige voorsprong genomen op de andere C-spelers. Chiel Crielaard speelde tegen Dirk Langedijk, Chiel wist deze partij keurig te winnen en dit is niet de eerste keer dat hij wint en daarom heb ik een B voor zijn naam gezet.

Op de tweede Paasdag is er geen schaken maar dat hadden jullie vast al wel door.


Ap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten