maandag 2 maart 2015

Soms zit het mee, soms...

Vanaf het begin van de partij ging het niet lekker met Karin tegen Harry Tigchelaar: ze verloor dan ook al redelijk snel wat natuurlijk een geweldige prestatie is van Harry. Het zat dus tegen voor Karin maar als Hans Hertgers zijn partij ook zou verliezen, zou ze vermoedelijk koploopster blijven. Het zat mee voor Karin want Hans verloor, in een knotsgekke partij, van Maarten Arts. Maar toch zit het haar ook wel weer tegen, want Hans heeft toch de koppositie overgenomen van Karin. Dat kan allemaal met het Keizersysteem, maar het is maar een klein verschil dus er is nog helemaal niets beslist.

Ook in de B-groep is een nieuwe koploper en dat is opnieuw Peter Aartsen, die knap wist te winnen van Kees van der Wielen.

Er waren een paar partijen die pas rond 5 uur klaar waren. Dat was ook het geval met de partij van Henk Noort tegen Dick van der Linde. Henk was enorm goed aan het verdedigen, maar het kostte heel veel tijd en concentratie. Dick zette een mooie aanval op die materiaal op had kunnen leveren maar daar ging Dick niet voor, hij ging voor mat en dat lukte op een heel mooie manier.

De partij van Bert Ekkelboom contra Theo Meulmeester ging zo lang door dat de heren nog maar enkele minuten op de klok hadden, door prima eindspel wist Bert uiteindelijk de partij te winnen.

Ap

Geen opmerkingen:

Een reactie posten