maandag 11 april 2016

Mooi weer

Of het kwam door het mooie weer of dat het toeval was weet ik niet maar wel weet ik dat ik om kwart over vier al in de auto zat richting huis. Dat is echt een unicum meestal is het rond vijven dat de laatste partij uit is.

 

Bovenin de ranglijst verandert er helemaal niets, net daar onder wel Simon Zwart schuift van plaats 5 naar plaats 4 na zijn zeer rappe overwinning op Han van Doornen. Rik Blessinga deed ook goede zaken door van Michel Westhoff te winnen hij gaat daardoor van 7 naar 5.

In de B-groep is was Leo Oostendorp verjaagd van de toppositie dat kwam voornamelijk door zijn verblijf in Frankrijk. Maar Leo is weer terug en won vlot van Bas de Roos en eist meteen de eerste plaats weer op. Peter Grasman blijft op plek twee staan na zijn knappe remise tegen Bert Ekkelboom.

 

In de C-groep blijft Hans van Os het spul aanvoeren maar mag wel weer eens winnen want dat lukt de laatste weken niet zo, deze keer was Henk Noort te sterk.

 

Heel moois nieuws was dat Jan Pakkert weer terug was, hij heeft wel weer wat moeten inleveren maar met een rollator en zijn vrouw als taxi kan hij toch blijven schaken.

 

Ap Ketting

Geen opmerkingen:

Een reactie posten