maandag 19 september 2016

Ronde twee met enkele verrassingen

Karin was weer terug en liet er direct geen twijfel over bestaan dat ze haar titel wenst te prolongeren. Peter Grasman hield lang goed stand, maar moest uiteindelijk het onderspit delven. Dit na een heel mooie partij, waarin Karin echt aan de bak moest.
Ed van der Meulen wist na een mooie partij Cor Langedijk te verslaan. Een prestatie van allure! Cor had een kwaliteit verloren (paard tegen toren) en twee pionnen minder. Hij besloot hierdoor tot opgave.
Kees van der Wielen wist na de langste partij van de dag Theo Meulmeester te verslaan. Het balletje viel voor hem de goede kant op. Het had ook andersom kunnen zijn, maar Kees was Theo net een zet voor. Al met al een prachtige partij.
Ook Ap Ketting deed van zich spreken door Hans van Doornen aan zijn zegekar te binden. Voorwaar geen sinecure. Michel Westhof wist van Bert Ekkelboom te winnen.
Crielaard leverde een knappe prestatie door van Dick Langedijk te winnen. Een dubbeltje op zijn kant, want hij had nog maar 40 seconden over. Deze partij bewees weer eens dat de tijdsfactor zeker een rol speelt.
Voor de overige partijen wordt verwezen naar de uitslagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten