vrijdag 2 september 2016

Start competitie 2016/2017

Het is bijna zo ver: maandag 5 september 2016 starten we weer met het nieuwe competitiejaar. Zoals altijd beginnen we met een snelschaaktoernooitje om er weer in te komen en tevens wat bij te praten.

Maarten Arts zal daar niet meer bij zijn. Hij gaat binnenkort verhuizen naar de provincie Zeeland en verlaat ons dus. Hij wenst onze club nog vele lange jaren toe. Hij heeft er met veel plezier geschaakt.

Gelukkig is er ook weer een nieuw lid bij in de persoon van Ed van der Meulen. Voor een aantal onder U geen onbekende. Tevens is er belangstelling door drie andere personen, waarvan ik hoop dat aanstaande maandag hier meer duidelijkheid over zal zijn.

Ap Ketting gaat genieten van zijn welverdiende rust en schaakt alleen nog maar in het vervolg. Er gaat uiteraard niet veel veranderen, maar één aspect wel.

Ap offerde zichzelf vaak op als er een ongelijk aantal spelers was. Dat ben ik niet van plan en we gaan dus weer met een zogeheten bye werken. Naar alle eerlijkheid en door de computer bepaald. Er wordt bijgehouden wie al een bye heeft gehad en zo komt iedereen t.z.t. dus een keer aan de beurt.

Tot slot nog een vraag. Er is momenteel geen klein geld in kas. Probeer svp met gepast geld te betalen de eerste keer. (2,20).

Bij verhindering kun je telefonisch afzeggen voor 11 uur 's morgens (06-34511211) of bij voorkeur per email: c.pieterse@gmail.com.

Je kunt hiervoor ook naar de website gaan van Schaakstad Apeldoorn, vervolgens naar de rubriek Schaken Overdag, daarna naar Afmelden. Als je dit gebruikt staat het e-mailadres automatisch al ingevuld.

Tot aanstaande maandag!

1 opmerking:

Cor Langedijk zei

Als iemand een bye heeft, zou het wel handig zijn als je dat bijtijds weet, zodat je niet voor niets komt. Dat kan lastig zijn, omdat op het laatste moment nog mensen kunnen afzeggen, maar misschien moet dat dan wel veranderen.

Een reactie posten