zondag 28 november 2021

Schaken overdag stopgezet

Beste medeschakers,

Gelet op de recente ontwikkelingen van het coronavirus en de genomen besluiten door het kabinet hebben we besloten voorlopig even pas op de plaats te maken met het schaken. De nieuwe variant is zesmaal gevaarlijker voor besmetting dan de al gevreesde Delta-variant. Gelet op de leeftijd van de meesten van ons zou het onverstandig zijn om risico's te lopen.
 
Voorlopig stoppen we tot 1 januari 2022. De termijn zal waarschijnlijk nog wel langer worden, maar we wachten eerst de komende persconferentie af voor de nieuwste inzichten. Zelf lijkt het ons pas weer veilig als de meesten van ons de zogeheten boosterprik hebben ontvangen. Jammer, maar het is niet anders.
 
Helaas waren de Kerstcadeaus al gekocht voor iedereen.Die bewaren we gewoon en we houden wanneer we weer gaan beginnen gewoon een keer een snelschaakmiddag met de daarbij behorende presentjes.
 
De competitie en de strijd om de Ap Ketting-bokaal blijven ook gewoon bestaan. We gaan ervan uit dat we dit seizoen sowieso wel weer een keer gaan beginnen.
Zodra we weer nieuws hebben melden we ons uiteraard.
 
Kees en Michel 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten